Slik tester du tilkoblingen til Kaspersky Security Network

Tilkoblingen til Kaspersky Security Network kan være brutt fordi:

Det har blitt oppdaget problemer med lisensnøkkelen (for eksempel at nøkkelen er lagt til i Avslå-listen).

Slik sjekker du tilkoblingen til Kaspersky Security Network:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

Gå til SikkerhetsinnstillingerKaspersky Security Network.

Vinduet Kaspersky Security Network viser statusen for tilkoblingen til Kaspersky Security Network.

I enkelte tilfeller kan Kaspersky midlertidig begrense forespørsler angående filers omdømme til Kaspersky Security Network. Når det angis midlertidige begrensninger ved forespørsler om informasjon fra Kaspersky Security Network, ser du en varsling om dette.